روباه قطبی

روباه قطبی
نام علمی : Alopex Lagopus
نام انگلیسی : Arctict Fox
طول بدن : 55- 53 سانتیمتر
طول دم : 30 سانتیمتر
وزن : 4 كیلوگرم
روباه قطبی در شمال كانادا ، آلاسكا ، گیریلند ، شمال آسیا دیده می شود . این روباه از نظر رنگ دو نوع است روباه هایی كه سفید هستند و تقریبا پوشش سفید رنگ یك دست دارند . این نوع در دشت های بی درخت پوشیده از گلسنگ نواحی قطبی و تپه های كوچك سبز دیده می شود . نوع دیگر كه متداولترند و در مناطق ساحلی و پوشیده از بوته زندگی می كنند . خاكستری – قهوه ای كم رنگ بوده كه در زمستان كمی هم رنگ آبی پیدا می كنند . روباه های قطبی گوشهای كوچك ، پوزه بی نوك و پاها و دم كوتاه دارند و از آنجاییكه در نواحی قطبی گرمای بدن سریع تر از دست می رود همه قسمتهای بدن به جز بینی از خز نسبتا ضخیمی پوشیده شده است . روباه های قطبی از موش صحرایی قطب شمال ، پرندگان ، تخم آنها ، خرچنگ ، حشرات ، خوك آبی ، میوه ، دانه و زباله های انسانی هم تغذیه می كنند و در فصول سرما خرسهای قطبی را تعقیب می نمایند تا از بازمانده غذای آنها كه اغلب فك یا سگ دریایی است استفاده كنند . قطر پوشش تابستانی روباه های قطبی نصف پوشش زمستانی است .
http://enrs.mihanblog.com/extrapage/30

تاریخ ارسال: 1390/10/7
تعداد بازدید: 1357
ارسال نظر