روباه فنك

روباه فنك
نام علمی : Vulpes Zerda
نام انگلیسی : Fennec Fox
طول بدن : 41- 24 سانتیمتر
طول دم : 31-18 سانتیمتر
وزن : 5/1 -1 كیلوگرم
این روباه در شمال آفریقا و غرب آسیا دیده می شود و كوچكترین روباه به شمار می آید . گوشهای نسبتا بلندی دارد و انتهای دم به رنگ سیاه است . كف پای خزدارش برای راه رفتن روی شن های گرم و نرم سازگاری یافته است. این روباه هنگام شب فعال است و از میوه ها و دانه ها ، تخم پرندگان ، موریانه ها و مارمولك ها تغذیه می كند . بعلاوه گروه هایی متشكل از 10 روباه یاحتی بیشتر را تشكیل می دهند و هر عضوی یك كمین گاه چند متری در زمین نرم می سازد و در روزها كه هوا خیلی گرم است به حفره های زیرزمینی پناهنده می شوند . جفت یابی در ژانویه تا فوریه انجام می شود و 2 تا 5 بچه روباه در لانه به دنیا می آیند كه تا 2 ماهگی مادر از آنها مراقبت می كند و در 11 ماهگی به رشد كامل خود می رسند. خز این روباه كرم تا زرد كم رنگ است و بخشهای زیرین بدن سفید است .
http://enrs.mihanblog.com/extrapage/30

تاریخ ارسال: 1390/10/7
تعداد بازدید: 1922
ارسال نظر