روباه گوش خفاشی

روباه گوش خفاشی
نام علمی : Otocyon Megalotis
نام انگلیسی : Bat – eared fox
طول بدن : 66-46 سانتیمتر
طول دم : 34-23 سانتیمتر
وزن : 5/4 – 2 كیلوگرم
این روباه در آفریقای جنوبی و غربی دیده می شود ، گوشهای بزرگ و صورت كوچك و پوزه نوك دار از مشخصات ظاهری روباه گوش خفاشی است . این روباه دندانهای غیر عادی دارد. با 8 دندان آسیایی بزرگ تعداد 48 دندان دارند كه از هر پستاندار غیر كیسه دار بیشتر است . این روباه از حشرات و به طور خاص موریانه ها تغذیه می كند .
http://enrs.mihanblog.com/extrapage/30

تاریخ ارسال: 1390/10/7
تعداد بازدید: 2037
ارسال نظر